Lancia Delta : Probleem linker richtingaanwijzer

Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Richtingaanwijzer doet het soms 1X en daarna pinkt hij op hoge snelheid maar brandt niet.
Soms doet hij het niet.
Vandaag op keuring afgekeurd wegens probleem zoals in eerste geval.
Nu doet hij het telkens goed,dus geen enkel probleem.
Wat kan hier aan de hand zijn?
Al vast bedankt voor jullie oplossingen.

Groeten, JepeD

JepeD

Geplaatst door JepeD , lid sinds 7 maanden geleden

5 Reacties

harry4203 PRO, 7 maanden geleden

t zou wel lekker zijn als we weten om wat voor auto het gaat.

    Staat het er niet bij? Lancia Delta Diesel toch? Mvg,JepeD - JepeD, 7 maanden geleden
    Harry 4203,je maakt opmerking over een probleem maar gaat er niet op door.Wat voor zin heeft het dan om die opmerking te maken? - JepeD, 7 maanden geleden

Siem Bijman PRO, 7 maanden geleden

Vermoedelijk slecht contact in de schakelaar zelf. Is dit naar beide kanten op?

harry4203 PRO, 7 maanden geleden

ten eerste zit ik niet permanent achter de pc om alles bij te houden, ten tweede, als we niet weten om wat voor auto het gaat kunnen we ook geen speciefiek antwoord geven, mocht dat er zijn. dan krijg je algemene antwoorden van slecht contact in of bij schakelaars, relais, lampjes, zekeringkast ed zoals hierboven. (kan overigens heel goed dat de schakelaar defect is) ten derde, ik ken deze autos niet goed genoeg om een concrete oplossing te bieden, vandaar de uitblijvende reactie.

JepeD, 7 maanden geleden

Nee,enkel links.
Is led verlichting(vergeten vermelden)
Donderdag de gehele weg geen problemen gehad.Ik dacht als ik morgen(vrijdag) start en er is geen probleem rij ik meteen naar herkeuring.Helaas,probleem was er terug.Wat ik van de week wel heb ondekt toeval of niet,wanneer aanwijzer het deed en er wloeg een deur dicht ging aanwijzer uit.Na opnieuw contact af en aan en aanwijzer aan terug geen probleem.

JepeD, 7 maanden geleden

Harry 4203,sorry was niet slecht bedoeld.Kan zijn dat dit een probleem is niet gerelateerd aan een bepaalt merk.(Had vergeten te vermelden dat het om led verlichting ging)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.