Lancia Lybra: Radio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 VVT

De radio is niet meer te bedienen, direct na het starten,speelt wel door op laatste zender en volume, even later zegt ie ;Radio off en blijft wel doorspelen. Dan zelf uitschakelen, geluid stopt ook na een tijdje, weer aaanzetten, weer het zelfde maar na veel proberen werkt ie weer zoals het hoort en gaat het weer een tijd goed.

Jan Warris

Geplaatst door Jan Warris (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

af fabriek ingebouwde radio ??, welk type, merk ??, afneembaar front ???afstandsbediening, eventueel op het stuur ?? dat zijn dingen die toch wel nodig zijn om een oorzaak aan te kunnen wijzen.

Groeten Marcel

Jan Warris (0), 17 jaar geleden

Originele radio, met groot display, ook voor boardcomputer etc. cd wisselaar, geen navigatie, wel bed. aan het stuur. Lcd kleuren scherm

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

en de storing doet zich voor zowel aan het stuur, als direct op de radio zelf ???

Jan Warris (0), 17 jaar geleden

Ja, ook stuurbediening niet meer mogelijk, alleen op knop volume, tevens aan/uit aan radio nog uit te schakelen (duurt wel even voor ie uit is). Vindt hem zowieso traag reageren op bedieningen (volume, aan / uit board computer ) maar dat is niet zo erg

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk dan de radio overleden.

Misschien dat een hobbyist er nog iets mee kan, maar normaal gezien goedkoper om te vervangen.

De bediening vanuit je stuurwiel, dat die traag gaat kan ermee te maken hebben dat dit over de Canbus loopt, maar is een signaal ven erg lage prioriteit, dus kan een paar tienden van een seconde duren voordat de radio reageert. Dit in tegenstelling tot motorsignalen die een hogere prioriteit hebben, en srs-signalen, die prio-1 hebben.

Groeten Marcel

Jan Warris (0), 17 jaar geleden

In ieder geval bedankt, maar ik vindt het toch vreemd dat als ie het wel doet hij het ook echt GOED doet.

menno7651 (0), 17 jaar geleden

Heb dit probleem ook gehad, er is op dit forum ook eerder een antwoord op gegeven. Het probleem is te verhelpen door de zekering van de ICS
er uit te halen en weer terug te plaatsen, nu is de ICS gereset, je moet deze wel weer opnieuw instellen. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.