Lancia Lybra: raam rechtsvoor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9JTD

Plots viel het raam rechtsvoor open, bleek een kunststofblok te zijn afgebroken die in het glas gedrukt zit. Volgens de garage moest ik een heel nieuw systeem kopen die het raam bediend(kosten ca 200 euro) na even zoeken op internet deze site gevonden http://www.tuynder.nl die verkoopt alle onderdelen los.
Maar wie heeft hier ook last van gehad dat zijn raam open viel? Want zou toch absoluut niet mogen.
Ik weet wel van Volkswagen Bora dat het om het zelfde probleem ging. (collega heeft zo'n auto)
Trouwens met een grote zuignap op de ruit geplaatst trek je de ruit volgens mij zo open.

Geplaatst door

niekc (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Dat is een bekend lancia probleem. Tuynder verkoopt daar inderdaad plastic blokjes voor. Maar uit je vraag begrijp ik dat je wil proberen de dealer de kosten op zich te laten nemen? Ik denk niet dat hij dat doet.
Ik zou het spul gewoon bestellen bij Tuynder en zelf monteren.

Erwin2907 0

17 jaar

Ik heb hetzelfde gehad afgelopen zomer. Ik heb inderdaad dat blokje ook bij Tuynder besteld en gemonteerd. Achteraf bleek niet het blokje het probleem te zijn maar het oprolmechanisme van de elektrische raambediening. deze heb ik nu helemaal vervangen en nu is alles weer ok.

hjhenstra 0

17 jaar

Hallo

http://www.tuynder.nl/contact.php hier kun je div. onderdelen krijgen.
Maar waarschijnlijk is het niet alleen het kunststof blokje maar is de kabel naast de trommel gelopen.
Ik heb zelf dit probleem gehad en ik heb op een regenachtige dag het systeem vernieuwd met een gaskabel van een tomos bromfiets :) en weer als nieuw, totale kosten 21 euro maar dat moet je heeeeeel veel geduld en precies zijn.
Stuur maar een mail als je nog vragen heb.

M.v.g. Niek

niekc 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.