Land Rover Freelander: aanschaf freelander

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb niet zo zeer een probleem maar een vraag. Ik wil een 4x4 aanschaffen voor het trekken van onze paarden trailer en heb me oog laten vallen op de freelander. Nu is mijn vraag waar moet ik op letten bij aanschaf van deze auto? Hij zal ook ingezet worden voor de vakanties dus lange afstanden. Ik zoek in de leeftijd van '98 tot 2002 dus wie heeft ervaring met deze auto en kan mij een advies geven??

John

scorpio44

Geplaatst door scorpio44 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ageres (0) PRO, 15 jaar geleden

heb zelf een freelander van 2000 , en heb al die jaren eigenlijk nooit problemen gehad.
Alleen de ophangrubbers van het achterste differentieel durven door te scheuren. Geeft een kloppend geluid bij het opschakelen en lossen van de koppeling. Voor de rest zijn de banden die er opliggen belangrijk. Als er noppenbanden opliggen geeft dit een irritant geluid bij hoge snelheid.
Wat je ook moet weten als je ermee op verlof wil gaan. Als je lange tijd 160 km/u rijdt durft de temperatuur van het koelwater te hoog worden, even 140 rijden en temp zakt direct ( is eigenlijk niet gemaakt om zo snel te rijden)
Voor rest is het een plezier om mee te rijden.

De groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.