Land Rover Range Rover: automatik versnellingen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

heeft er iemand ervaring met automatik versnellingsbak ??? ik vind dat ik nogal veel gas moet geven voor al eer de wagen goed op dreef komt.

miky

Geplaatst door miky (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

miky (0), 15 jaar geleden

versnellingsbak in orde heb laten testen in garage dat is een +punt. ik zal moeten leren automatik rijden denk ik. heeft er iemand ervaring tot welke toerental ik best gas geef voor toch zo zuinig mogelijk te rijden????

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

gewoon, gas geven tot op de vloer, bak schakelt zelf wel op ;-)

maar ff serieus, 2000 dus dat is wss een 2.5ltr turbodiesel, de turbo zal zo rond de 2000 toeren goed meegaanwerken, dus vandaar je langzame trek reacties, wil je erg zuinig, dan moet je zorgen dat de turbo niet meedoet, want hoe meer inlaatlucht, hoe meer brandstof.
ik zou de wagen zo tussen de 2500 en 3000 toeren laten schakelen...
gr
Peco Power

miky (0), 15 jaar geleden

ik heb de wagen zo rond de 2200 en 2600 toeren laten schakelen maar zit toch op 13 l verbruik als ik 120km per uur met croeskontrol op rijd gaat hij niet onder de 12 l ( antwerpen -oostende)is dat normaal ????

kleijn (0), 15 jaar geleden

ik vind het verbruik wel mee vallen voor zo,n grote zware auto

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

ik ook,is 1op 8, voor een dikke range rover niet echt zuinig maar ook niet abnormaal
gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.