Land Rover Range Rover: Automatische airco

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Hallo,
Heeft iemand ervaring met problemen met de automatische airco : hij geeft warme lucht als hij moet koelen en omgekeerd en dit enkel aan de zijde van de passagier. De zijde van de bestuurder was ook zo maar door de sensor in het midden van de wagen eens uit te blazen was het probleem aan die kant opgelost, dus weet iemand waar de sensor voor de airco aan de passagierszijde zit ????

sheba

Geplaatst door sheba (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Goswin (0) PRO, 15 jaar geleden

Airco motoren defect. Je hebt er drie van in je auto (links midden en rechts). Als één kant niet goed functioneert en de andere (2) wel, dan ligt het aan een vastgelopen motortje.

Motoren moet je per 3 vervangen en kosten niet de wereld.... het (goed) installeren is echter een duurdere aangelegenheid. Dashboard moet er in principe voor uit, wil je het netjes oplossen.

Groet,
Goswin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.