Land Rover Discovery: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Bij het gebruik van de centrale deurvergrendeling, ontgrendelt de linkerachterdeur niet mee. Deze moet dan eerst van binnenuit "ontgrendeld" worden en dan kan de deur van buiten worden geopend. Hij zit op kinderslot. Ik weet niet of dat er mee te maken heeft.
Enkele maanden geleden had ik ook al problemen met de bestuudersportier en dit is destijds gerepareerd voor iets van 400 Euro. Ik heb geen zin om voor de achterportier weer zo'n bedrag uit te geven. Zijn er andere oplossingen voor handen?

Tboel

Geplaatst door Tboel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

yellow banana (0) PRO, 16 jaar geleden

ik vrees dat je een ander slot kunt steken omdat het electrische gedeelte stuk is die je slot met de centrale ontgrendeling opendoet greets peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.