Land Rover Discovery: lucht koppeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

we hebben eerst de kop cilinder op bak vervangen ontuchten steeds lucht toen de cilinder van het pedaal vervangen weer ontluchten nog steeds geen druk wie kan ons helpen

brutesniemeijer

Geplaatst door brutesniemeijer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fastbreakrijder (0) PRO, 16 jaar geleden

dus het olieniveau daalt ook niet met ontluchten?
ik weet niet of je pen die de hoofdremcilinder bediend kunt afstellen maar hier zou het probleem dan kunnen zitten.
als het compensatiegaatje in de hoofdremcilinder niet open gaat op het moment dat je het pedaal los laat krijg je nooit geen olie naar de nemercilinder.

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ontlucht eens anders om,dus met een nieuwe of brandschone oliespuit met een slangetje op de openstaande ontluchtingsnippel het systeem volpompen via de hulpcilinder.

Hans

yellow banana (0) PRO, 16 jaar geleden

de nippel op het onderste pompje opendraaien en de olie gewoon laten lopen wel het expansievatje zo vullen dat het bijna overloopt de aanvoer naar de pomp op de bak zit nl. bijna tegen de deksel en daarom neemt hij heel snel lucht en lucht druk je samen! en tijdens het lopen van de olie een paar keer de pedaal induwen zodat hij opnieuw olie kan nemen! kan zijn dat je het een paar maal moet doen zodat hij goed ontlucht is greets peer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.