Land Rover Freelander: geel hellingshoeklampje

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Zoals al eerder gelezen op problemcar kan een blijvend brandend geel hellingshoeklampje veroorzaakt worden door de remlichtschakelaar. Bij deze freelander werkt deze echter prima. Heeft iemand nog een idee wat hiervan nog meer de oorzaak kan zijn? We hebben net de beruchte tussenbak vervangen en gaan nu ook de visco koppeling vervangen. Denk niet dat dit ermee te maken heeft, want het lampje brandde al voor de reparatie, maar wie weet.. m.vr.gr. Paul

paul500

Geplaatst door paul500 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

landrover ruud (0) PRO, 16 jaar geleden

er kan een draadje bij de versn.pook los zijn. er zit n.l. een schakelaar aan de pook om hdc in te schakelen. hoes even weg halen en dan kun je het zien.Kan ook worden veroorzaakt door schakelaar eerste versnelling of achteruitrij schakelaar op de bak. misschien even laten uitlezen door dealer .

paul500 (0) PRO, 16 jaar geleden

Grappig dat je dat zegt ruud, inderdaad zat er een draadje bij de versnellingspookschakelaar los, we dachten daarmee in eerste instantie het probleem verholpen te hebben. Helaas, toch niet. we gaan maandag eens kijken naar de andere opties. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.