Land Rover Discovery-3: hoog schurend metaal achtig geluid. Discovery 3 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6vtd

.

tonvanoosten

Geplaatst door tonvanoosten (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Zou heel best kunnen, d'r komen niet elke dag mensen om hun cardan te laten vervangen. Als jij denkt dat landrover je een oor aannaait, dan zou ik gewoon contact opnemen met de importeur en vragen van hoe en wat. Doe dit gewoon neutraal en niet argwanend en wantrouwend, zij hebben er mijns inziens geen enkel belang bij om hier een mankement te verzwijgen en de klant er mee door te laten rijden tot de garantie voorbij is.
Blaas je direkt hoog van de toren, dan heb je kans dat veel welwillende deuren dichtvallen. Probeer gewoon uit te vinden wat de specialist van LaRO er van vindt.
Dan kun je altijd nog andere acties ondernemen.

gr

Peco Power

tonvanoosten (0), 15 jaar geleden

1

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Geluiden, en zeker van die slecht waarneembare en dan bij een auto die niet echt veel voorkomt, een bijzondere aandrijflijn heeft, dat valt natuurlijk heel moeilijk via internet op te lossen.
Uit je verhaal (waar ik 9 dagen geleden op reageerde en nu wat feedback krijg) maak ik ietwat achterdocht op tov de importeur, vandaar dat ik een tip gaf, maar verder vindt ik het best.
Zoals je ziet is er verder ook weinig reactie, dus niet een echt vaak voorkomend probleem waarschijnlijk

suc6

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery-3 of stel zelf een nieuwe vraag.