Land Rover Range Rover: motor loopt in noodloop

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 dse (bmw)

na een storing in het brandstofsysteem, bij de landroverdealer storing laten uitlezen, oorzaak storing in brandstofpomp. Geveviseerde brandstofpomp en verstuivers laten monteren. nog steeds storing in de dieselpomp, op advies van buckli harderwijk(specialist revisie brandstofpompen), opnieuw laten uitlezen en resetten bij LRD Zwolle, complete bedrading en stekkers laten doormeten. zij zeggen storing in brandstofpomp. Terug naar harderwijk, buckli zegt, storing in computer bosch 0 281 001 273. nu weer een afspraak gemaakt bij LRD Zwolle, maar nu zou ik toch graag de computer door een derde partij willen laten onderzoeken of reparen/vervangen. Is er in nederland geen specialist op dit gebied? Of weet iemand een gebruikte Bosch 0 281 001 273. (bmw motor 2.5 tds)
Ik had gehoopt dat na het monteren van de nieuwe brandstofpomp, de auto ook eindelijk weer normaal zou starten als hij warm is. i.pv. eeuwig te moeten doorstarten. Ik vrees dat ik na het vervangen van de computer nog steeds niet genezen ben van dit euvel,

vriendelijke groet

paul van der meulen

jeepfreak

Geplaatst door jeepfreak (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

landrover ruud (0) PRO, 16 jaar geleden

slaat de motor moeilijkaan en wanneer;warm/koud of allebei.Is de opvoerpomp in de tank niet kapot???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.