Land Rover Range Rover: stoelmassage start automatisch

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: tdv6 3.0l, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 190

Ik heb me een Range Rover van 2013 aangeschaft, na een kwartiertje rijden gaat de stoelmassage aan bestuurderszijde automatisch aan, weet iemand waar ik deze kan programmeren zodanig dat de massage pas start als ik het vraag? Telkens bij een nieuwe start gaat automatisch het start-stop systeem aan, kan ik deze instellen zodanig dat het start-stop systeem pas werkt als ik het vraag en niet automatisch? Weet er ook iemand hoeveel kg de onderste achterklep kan dragen?

de.rick2

Geplaatst door de.rick2 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 4 jaar geleden

Ik vermoed dat je op al deze vragen antwoord zal vinden in het boekje van de auto....

de.rick2 (0), 4 jaar geleden

Ja dat klopt, over de zetelmassage en het start-stop systeem heb ik de nodige informatie gevonden, maar wat de achterklep kan dragen dat kan ik daar niet in vinden.
Alvast dank voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.