Land Rover Range Rover: Tikkend geluid in auto na openen deuren.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: M62, Vermogen (kw): 286

Beste allemaal,

Als ik de auto ontgrendel met de afstandbediening en de deur open hoor ik gedurende ongeveer 10 seconden een tikkend geluid in de buurt van het de klok en het handschoenenkastje. Is de kachelweerstand hier de boosdoener van? Of wie kan me op weg helpen.

Robko

Geplaatst door Robko (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1605) PRO, 5 jaar geleden

Zou een stelmotortje van de kachelkleppen kunnen zijn , maar probeer eens de juiste plek te lokaliseren , welk component het geluid veroorzaakt , zo wordt het een beetje raden en gissen , kost vaak onnodig geld.

Robko (0), 5 jaar geleden

He Kaleido,

Het geluid komt van de rechterzijde achter de kachelknoppen vandaan. Helaas kunnen we nog geen geluidsbestand uploaden. Ik kan wel een filmpje op YouTube plaatsen als je daar iets mee kan.

kaleido 1 (1605) PRO, 5 jaar geleden

Misschien, of collega s proberen kunnen we altijd.

Robko (0), 5 jaar geleden

He Kaleido,

Ik kom hier later op terug. Gezien het grote aantal foutcode's in de motor wordt deze eerst uitgebouwd en gereviseerd. Daarna zal ik eens gaan zoeken of het de stelmotor van de kachel is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.