Land Rover Freelander: Terugschakelen gaat steeds slechter...

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 DI DSL 4WD

Ik heb nog geen uitgebreide info van deze klant, maar hij zou niet goed terugschakelen. Opschakelen gaat probleemloos, maar langzamerhand is terugschakelen steeds slechter gegaan.

Iemand die hier tips over heeft?

600rr

Geplaatst door 600rr (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jaco1 (0) PRO, 16 jaar geleden

je kunt de bakolie eens verversen, maar kijk even wanneer dat het begonnen is. misschien dikte olie? vervuiling van de olie? of eenvoudig weg de koppeling. Testen kun je hem om deze versleten is dat hoef ik je niet uit te leggen, maar in het ergste geval moet deze klant een paar nieuwe sygromesh ringen in zijn bak hebben.

Is moeilijk maar succes
Jacob

hansol (0), 16 jaar geleden

99% van de gevallen is het bij de diesel uitvoering de koppelings cilinder in de versnellingsbak die lek is waar door er lucht in het systeem komt en dit merk je het eerst met terug schakelen dit is bij de freelander een veel voorkomend iets

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.