Land Rover Range Rover: TRillend stuur bij 90km/u

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

Het stuur gaat trillen als ik op de 90 km/u grens kom. Trek ik door dan stopt het weer. De garage zegt dat de wielen zijn uitgelijnd!

Wie o wie weet iets over een eventuele oorzaak?

DERKY

Geplaatst door DERKY (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroen5305 (0), 12 jaar geleden

Uitlijnen helpt niet bij trilling, ze moeten gebalanceerd worden en het liefst aan de auto zodat ook onbalans uit de aandrijving word meegenomen. Zit er geen hoogteslag in de banden? Probeer anders eens de wielen van voor en achter te wisselen en kijk of het probleem zich verplaatst (je zou het dan in de stoel moeten gaan voelen of je merkt er niets meer aan). Zit er speling op draai en draagpunten van de wielophanging? Zijn wielen en naven op raakvlakken vlak en roestvrij? Je ziet het, er zijn nog voldoende aandachtspunten die je zou kunnen controleren.

Mvg, Jeroen

DERKY (0), 12 jaar geleden

Hartelijk dank. Probleem is verholpen bij het monteren van zomerbanden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.