Land Rover Freelander: trilling aandrijflijn Freelander

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Auto trilt bij 60 km ernstig, we hebben op advies van een landrover dealer de viscokoppeling vervangen. Het probleem bleef daarna precies hetzelfde. Wat ons opvalt is dat de viscokoppeling gloeiend heet wordt, de auto wringt in de bocht en de cardanolie erg verbrand ruikt. Als je de cardanas demonteerd rijd de auto perfect. Mijn vraag is wat zou hier aan de hand kunnen zijn en heeft iemand een paar goede tips om cardan en tussenbak te controleren?

robertverbeek

Geplaatst door robertverbeek (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robertverbeek (0) PRO, 17 jaar geleden

Is er nu niemand in landrover land die hier een suggestie kan doen, wat ik begrepen heb is dat het feitelijk probleem auto's zijn mbt bovenstaande problemen. Ik hoop dat ik nog wat hoor want wij hebben echt een probleem. Ondertussen via Vis Landrover een gereviseerde tussenbak gemonteerd maar toen begon de auto al bij 20 km/u te trillen. HELP

hornpeter (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Kijk even op de site van de landroverclub holland, daar is dit probleem al vaak besproken!
www.lrch.nl

Succes, ik hoop dat je er iets mee kan!!

Groeten,
peter.
Car Xpression

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.