Lexus Is200: Navigatie

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0l

Ik heb het volgende probleem

Heb een IS 200 sport met navi,

Van de 1 op andere dag werkt m'n afstandsbediening niet meer vanuit het houdertje, de verlichting brand wel, als ik de afstandsbediening eruit haal en op het scherm richt werkt ie wel gewoon, heb de afstandsbediening opengemaakt maar hier geen gekke dingen gezien, tevens heb ik ook het middenconsole eruitgehaald om te kijken of het stekkertje er niet is uitgetrild, iemand een idee?

Tevens heb ik een probleem met m'n radio, deze geeft error 3 aan, nou heb ik wel een radio gevonden uit een andere is200, echter heeft deze geen navigatie, ik weet dat zonder radio de navi niet werkt, maar zal deze het wel doen als ik de radio vervang voor 1tje die geleverd is met een auto zonder navi?

Alvast bedankt.

Robin

flyingmp3

Geplaatst door flyingmp3 , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

Mercury PRO, 14 jaar geleden

Misschien ff een nieuw batterijtje in je afstandsbediening?? dan is je signaal wss weer wat sterker en doet ie het ook weer van wat grotere afstand.

error 3 zegt mij niks, maar maak alles eens helemaal stroomloos, miss dat je storing dan weg is.

gr

Peco Power

tarabeest PRO, 14 jaar geleden

Afstandsbediening geen idee zo, maar error 3 is een defect aan het cd loopwerk dit is een bekend euvel bij deze toestellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lexus IS200 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.