Ligier Ambra : Ligier start niet meer

Ik heb ijn ligier ambra laatst lopend weggezet. Toen ik hem weer wilde starten deed hij het niet meer. De accu is volledig opgeladen en de startmotor tikt niet. Gloeien enzo doet hij goed, maar aanslaan ho maar. Er komt wel steeds een tic uit een blauw kastje onder de motorkap.
Hopende op een goede hulp van uw zijde

met vriendelijke groet,

wim

nanoe

Geplaatst door nanoe , lid sinds 16 jaar geleden

4 Reacties

lavita, 13 jaar geleden

Draait hij wel goed rond? en wat voor een geluid hoor je dan?
Maakt hij wel goed massa?
Het kan zijn dat jou riem geknapt is?
Hoor het wel.

nonkelpater, 13 jaar geleden

Op je startmotor zit een cilindrisch buisvomig relais. Geef hier eens enkele lichte tikjes op met een ijzeren staafje. Blijf wel uit de buurt van de aansluitklemmen van de bedrading, anders maak je mogelijk kortsluiting. Als de "bromstoel" dan wel start, blijft dit relais kleven, en is het raadzaam dit te laten vervangen. Let wel, lichte tikjes zijn geen hevige hamerslagen.

Elvis12, 4 jaar geleden

Ik heb gisteren olie in myn ligier x too gedaan maar wil niet starten. Kunnen jullie my helpen

Garmick89, 4 jaar geleden

Even een nieuw onderwerp starten met meer gegevens.

Grtn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Ambra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.