Ligier Ambra : brommobiel ligier ambra 2005

Welke beurten heeft die bij welk km stand nodig?
Wat komt wel eens voor bij een ligier die een halfjaar niet meer gelopen heeft,kan ik hem dan nog starten als er een volle accu in zit?
Hoop iets van jullie te horen.

groetjes lavita

lavita

Geplaatst door lavita (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ligier Ambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

ja waar om niet .??
voorgloeien en starten.

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

En z'n bandjes even checken, die zouden na een half jaar best eens wat onder de juiste spanning kunnen zitten. Probeer ook even of de remmen het goed doen (dus zowel goed remmen als goed vrijkomen na het remmen).
suc6
Peter

kleijn (0), 15 jaar geleden

[quote=Peter Schouten]En z'n bandjes even checken, die zouden na een half jaar best eens wat onder de juiste spanning kunnen zitten. Probeer ook even of de remmen het goed doen (dus zowel goed remmen als goed vrijkomen na het remmen).
suc6
Peter[/quote]
ja die remmen zullen wel een probleem gaan geven .
zal wel vast zitten

lavita (0), 15 jaar geleden

Hallo heb er een goede accu ingezet maar niet starten hoor geen idee.
Er zit ook een startonderbreker op eentje meet een stekertje met puntjes
diegen vertelde dat normaal bij het starten dat lapje op het deashbord uit moest gaan.
Maar dat deed die niet.
Kan het zijn dat het ook daar aan licht en zo ja hoe kom ik er achter?
Wie kan mij helpen.

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Tja, dan lijkt het erop dat je startonderbreker het inderdaad goet doet... Zou even teruggaan naar degene waar je 'm gekocht hebt.

suc6
Peter

Santa (0), 15 jaar geleden

[quote=Peter Schouten]Tja, dan lijkt het erop dat je startonderbreker het inderdaad goet doet... Zou even teruggaan naar degene waar je 'm gekocht hebt.

suc6
Peter[/quote]
Zal denk ik niet rijdend gaan gebeuren.....?

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

zo'n grasmaaier diesel kun je zo om de onderbreker heen starten als je een beetje handig bent. maar miss als je de accu nog even loskoppelt gedurende een kwartiertje, dan weer aansluiten en dan nog eens starten, mis dat het onderbrekingsysteem even weer gereset moet worden.
wat mij niet duidelijk wordt is of dat ie niet wil starten, dus de startmotor de motorniet rond draait of dat ie niet wil aanslaan. de gloeiplugjes heb ik ook al geregeld voor een paar oudjes hier in de buurt vervangen, en vooral na een wat langere stilstand.

gr

Peco Power

Peco Power

lavita (0), 15 jaar geleden

het is me gelukt bedankt voor jullie reactie's top

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Ambra of stel zelf een nieuwe vraag.