Ligier Ambra 1999: Rijd slecht!!!!!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1 cilindertje (merk geen idee!)

ik heb een liger ambra gekocht die niet liep heb hem toen provisories gemaakt(lekte op 3 plaatsen diesel)
maar hij stotterd best veel ik dacht zelf dat er misschien een paar koperen ringen slecht waren die op het diesel filter enzo dus heb die nu vervangen maar nu is het nog erger geworden!
en hij start heel slecht met vol gas en dan starten en dan eerste keer valt hij meteen weg en de tweede keer komt hij moeilijk op toeren maar komt er wel en stationait loopt hij heel slecht en 9 van de 10 keer valt hij uit stationair (irritant bij stoplichten dus steeds een beetje gas geven dan blijft hij aan)
wat kan dit zijn?

moet hij misschien alleen ontlucht worden omdat ik de koperen ringetjes heb vervangen(heb al 20km ermee gereden om als er lucht of iets dergelijks in zat dat eruit te rijden is misschien niet genoeg 20km maar ik heb niet echt verstand van dieseltjes)? en hoe zou je hem moeten ontluchten?

of zit er misschien gewoon een dieselleiding verstopt?

heeft iemand een oplossing voor mij? ik rij er iedere dag mee naar mijn werk en terug en heb geen tijd om hem naar de brommobiel specialist te brengen(ben zelf automonteur in opleiding dus ik kan het wel zelf maken)

yonY

Geplaatst door yonY (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ligier Ambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

dit systeem had al luchtvrij moeten wezen na dat ie goed en wel 3 minuten had gedraait.

ik dnek dat je nog ergens lekkage hebt of dat ie ergens lucht in het systeem trekt.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Ambra of stel zelf een nieuwe vraag.