Ligier Ambra : ligier ambra start slecht of niet!!!!!!!

hallo

ik heb een 2dehands ligier ambra gekocht een die niet loopt maar ik kom er maar niet achter wat er mis mee is kan iemand mij helpen?
de startmotor draait gewoon maar hij wil niet aan slaan als ik wat gas bij geef wil hij wel even aan gaan maar dan loopt hij onregelmatig maar als ik dan weer gas los laat valt hij gelijk weer uit.
heeft iemand Misschien een idee hoe ik dit zou kunnen oplossen?


alvast bedankt

met vriendelijke groet
yonay sarmiento

yonY

Geplaatst door yonY , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

Renaultmonteurtje PRO, 14 jaar geleden

stappenmoter nog goed? (als die dingen dat wel hebben)

yonY, 14 jaar geleden

volgens mij heeft hij geen stappen motor
maar ik heb wel ontdekt dat de brandstofleiding vanaf de tank bij de motor poreus is en daar druipt de diesel uit dus denk doordat hij daar lekt niet voldoende diesel in de motor krijgt en daardoor heel slecht start.
heb hem vandaag aan gekregen ik moest toen de hele tijd het gas een beetje inhouden anders viel hij uit en hij blijft dan 3 seconden op het zelfde toerental draaien en daarna viertakt hij even en dan blijft hij weer 3 seconden gewoon draaien en dan viertakt hij ook weer even en zo gaat het dan door.
zou dat te maken kunnen hebben met dat slangetje?

Hans4037 PRO, 14 jaar geleden

Waar diesel naar buiten lekt daar kan lucht naar binnen,als je deze slang vernieuwd zal jouw probleem wel verholpen zijn.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Ambra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.