Ligier Ambra : Ligier Ambra 161

Ik heb een aantal vragen en hoop dat iemand me zo snel mogelijk kan helpen..

Ik heb een 2e handse auto gekocht en dacht dat het een leuk autotje was maar helaas heeft de eigenaar heel wat verzwegen en heeft dit me best veel gekost.. en gaat me waarschijnlijk nog meer kosten..

Als ik vooruit wil schakelen gaat dat nogal moeilijk, we hebben nieuwe borgringen geplaatst en het lijkt erop dat ie over de as heen draait..

iemand een idee hoe dit te repareren valt?

Ik dank jullie alvast..

VeRVeLeND_

Geplaatst door VeRVeLeND_ , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

mausie66, 14 jaar geleden

voor dat slot zou ik even een dealertje of een tweedehansje raadplegen. je kan natuurlijk ook gewoon een heel nieuw setje (contact-, deur- en kofferbakslot) kopen. Die gaten zou ik uitslijpen en er een nieuw stuk inlassen, je kan dit natuurlijk ook laten doen bij een autoschadeherstelbedrijf, maar ik denk dat je dan aardig wat kwijt ben. als je dat dan heb laten doen zou ik hem laten overspuiten (ook niet gratis helaas).
gr. Maurits

VeRVeLeND_, 14 jaar geleden

[quote=mausie66]voor dat slot zou ik even een dealertje of een tweedehansje raadplegen. je kan natuurlijk ook gewoon een heel nieuw setje (contact-, deur- en kofferbakslot) kopen. Die gaten zou ik uitslijpen en er een nieuw stuk inlassen, je kan dit natuurlijk ook laten doen bij een autoschadeherstelbedrijf, maar ik denk dat je dan aardig wat kwijt ben. als je dat dan heb laten doen zou ik hem laten overspuiten (ook niet gratis helaas).
gr. Maurits[/quote]
Dealers en 2e hansjes zijn hier moeilijk te vinden in Hoogezand..

mausie66, 14 jaar geleden

mailen en laten opsturen misschien een idee?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Ambra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.