Maserati maserati bi turbo 220: startmotor

Bouwjaar: 1988

De motor start goed na een tijd stil gestaan te hebben. Is de motor eenmaal warm draait de startmotor heel moeilijk rond. Ik heb al een extra massakabel geprobeerd maar dat werkt ook niet. Nu wil ik de startmotor demonteren. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Hoop dat een van jullie er ervaring mee heeft.

rogier10229

Geplaatst door rogier10229 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Maserati Biturbo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Gunther3885 (0), 19 jaar geleden

Hallo Rogier,om de startmotor eruit te halen is het best om de volledige intake af de motor te halen (12 bouten) al de rest kan je aangesloten laten,als deze los is kun je deze een beetje naar voor schuiven zodat je aan de 3 bouten van de startmotor kunt,deze ligt namelijk onder de intake.

marcorien (0), 18 jaar geleden

Hallo Rogier,
Waarschijnlijk heb je de klus allang geklaard, maar misschien heb je voor nu of de toekomst wat aan een lijst met links naar Maserati(-klus)-sites. Je vindt 'm op onze homepage:
http://home.wanadoo.nl/marcorien en dan onder LINKS en dan subgroep TECHNIEK
Groeten,
Corien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Maserati Biturbo of stel zelf een nieuwe vraag.