Mazda 3: 2-traps raambedining Mazda 3 inleren

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Weet iemand wat de exacte procedure is om de 2-traps raambediening op een Mazda 3 in te leren ? Accu is los geweest, gewone raambediening is weer ingeleerd maar het lukt me niet om het 2-traps systeem weer te activeren. Ik heb de stappen gevolgd die in de manual staan maar zonder resultaat.

sanook

Geplaatst door sanook (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alexgtr (0), 13 jaar geleden

als je het automatisch open en sluiten bedoeld is het heel simpel contact aan eerst lv portier raam dicht knop ff vasthouden je hoort dan een tik naar beneden ff vast houden tot er weer een tikje hoorbaar is en dat doe je bij elk portier dan controleren of alle ramen automatisch open en dicht gaan

sanook (0), 13 jaar geleden

Nee, zoals vermeld is de gewone raambediening reeds ingeleerd, dus het in 1 keer openen en sluiten werkt weer, het gaat puur om de 2-traps functie, dus dat als je 1 keer kort op openen drukt dat het raam een paar centimeter opent.

Volgens de manual is dit de procedure:
-contact aan
-druk binnen 5 sec 2 keer op 'raam open'
-druk vervolgens 2 keer op 'raam sluiten'
-contact uit.
dan binnen 40 seconden de gehele procedure nog een keer herhalen.

Ik heb het nog een aantal keren geprobeerd en uiteindelijk is het wel gelukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 3 of stel zelf een nieuwe vraag.