Mazda 3: Lampje vervangen van bediening kachel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Weet iemand hoe ik het bedieningspaneel van een mazda 3 kan uitbouwen. Heb de radio en asbak onder het paneel er al wel uitgekregen. Voor mij is het nog een raadsel hoe ik het bedieningspaneel van de kachel eruit krijg om de lampjes die er inzitten te vervangen. Heeft iemand foto's of een instructie hoe ik dit verder kan aanpakken.

Alvast bedankt voor uw reactie.
Martien Jans

martienjans

Geplaatst door martienjans (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ilspeed (0) PRO, 13 jaar geleden

Martien,

Als je de radio en het onderste paneel(asbak paneel) verwijderd hebt dan zit het airco paneel aan de onderzijde dus achter het asbakpaneel vast met 2 schroeven. Die draai je los, dan zit het paneel alleen nog vast met een clip aan beide zijden.
Deze clips gaan open door er een platte schroevendraaier of dergelijk gereedschap in te schuiven, de clip zit halverwege de zijkant.
Succes!

martienjans (0), 13 jaar geleden

Beste Ton

Deze clips had ik gevonden en schroeven had ik er ook al uitgehaald alleen zitten er twee staalkabels aan het paneel die ik niet los krijg en daardoor het paneel niet eruit kan halen omdat deze 2 kabels niet meegeven.

ilspeed (0) PRO, 13 jaar geleden

Die kabels zou je via het dashboardkastje los moeten kunnen maken, er zitten overigens ook nog 2 stekkers aan de unit vast (achterzijde)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 3 of stel zelf een nieuwe vraag.