Mazda 323: 2.0 ditd motor met een reutel

Bouwjaar: 2000

ikzelf en een mede-problemcar gebruiker (bjorn zweegers nb) zitten nog steeds met het probleem dat tussen de 1500 en 3000 rpm een soort reutel hoorbaar is bij langzaam optrekken of afremmen op de motor, de EGR-klep en distributie zijn reeds vervangen, geen speling op turbo-asje, wel moet gezegd worden dat bij beide auto's het geluid minder is als de buitentempersatuur hoger is , we zijn beide ten einde raad, de dealer kan mij ook niet helpen

kanters

Geplaatst door kanters (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

oppassen! is dit een tdvi? deze "koeken" toe in de inlaatcollectoren met roet. Heb deze panne ook gehad : daarna distributieriem kapot gesprongen omdat de kleppen niet meer goed functioneerden.

kanters (0), 18 jaar geleden

het probleem bij bjorn is reeds geruime tijd opgelost, ruitensproeiertank lag los in zn bussen, bij de mijne zit het probleem in de vacuumpomp (schotjes zijn uitgesleten)
dank allen voor jullie hulp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.