Mazda Premacy: ABS Sensor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG

Hallo,

Wie kan mij vertellen waar de sensor zich bevindt van de ABS sensor links achter?

Bij voorbaat vriendelijk dank.
Daan.

armada

Geplaatst door armada (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nico8119 (0), 13 jaar geleden

Als je trommelremmen hebt, dan zitten ze in de remtrommel. De sensor is vanaf de achterkant in remtrommel vastgezet. Als je 'm los wil halen: het boutje breekt geheid af dus boormachine en tap gereed houden.

armada (0), 13 jaar geleden

Nico8119 dank voor de reactie, ik had mijn vraag niet goed gesteld, ik wist zelf wel waar de sensor zat ik had hem ook schoongemaakt maar hij was echt defect.
Wat ik eigenlijk wilde weten was, het pulskabeltje gaat van de sensor de auto in waar komt deze terecht om het stekkertje van dit kabeltje los te kunnen nemen, is het onder de vloerbedekking of in de kofferbak of ergens anders?

BVD
Daan

Nico8119 (0), 13 jaar geleden

Het stekkertje zit naast de achterdeur op de wielkast. Als je de plastic onderdelen verwijderd dan kun je erbij. De dorpel kun je recht omhoog trekken, voor het zijpaneel langs de deurpost moet je even kijk hoe deze vastzit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.