Mazda Mx5: Achterruitverwarming Hardtop

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hoe wordt de achterruit verwarming van een hardtop aangesloten, kan dit rechtstreeks op 12 v met een schakelrelais of zit er nog meer beveiliging tegen oververhitting ed. op

sdfg21

Geplaatst door sdfg21 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda MX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ilspeed (0) PRO, 14 jaar geleden

Ron,

Als het goed is zit er achter je bestuurderstoel op de hoedenplank een aansluiting voor de verwarmingvan de hardtop, het is een kleine rechthoekige stekker met 4 aansluitingen. Je kunt bij de dealer of als je een ander goedkoop adres wilt hebben even een mail sturen een originele aansluitset kopen. Je hebt nodig de kabelboom, de zekeringskast en het relais dat achter het schotje in de kofferbak zit (onder de sluiting van de klep). De zekeringskast steek je in de daarvoor bestemde aansluiting die bij de antenne aansluiting zit. Alles ingeplugd en het werkt via de originele ventilatie als je die op 1 zet gaat de verwarming automatisch aan en gaat na een tiental minuten weer vanzelf uit. Zelf iets aansluiten raadt ik je af omdat dan de boel wel eens wil gaan smelten!
Als je nog vragen hebt dan hoor ik het wel, succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda MX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.