Mazda 323F (FastBreak): Afstandsbediening Mazda 323 FastBreak (1999)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 DITD

De afstandsbediening van mijn Mazda 323 FastBreak uit 1999 begint wat gebreken te vertonen. Ik ben bang dat hij er binnenkort mee stopt en schoonmaken dan niet meer helpt (al meerdere malen gedaan, op de manier zoals op deze site al eerder is vernoemd).

Ik ben dus op zoek naar een andere afstandsbediening. Op mijn huidige afstandsbediening is echter weinig informatie te vinden. De enige info die ik kon vinden was Naldec 9B14A op een stikker aan de binnenkant. Wel heb ik van andere mensen gehoord dat een mazda 6 afstandsbediening ook zou moeten werken. De dealer heeft mij laten weten dat een nieuwe €140 zal kosten.

Iemand ervaring bij het zoeken naar een afstandsbediening voor een fastbreak? Op ebay zijn genoeg afstandsbedieningen te vinden voor mazda's, maar ik zou niet weten waar ik hierbij op moet letten qua compatibiliteit.

Nog een plaatje van mijn huidige afstandsbediening (excuses voor de kwaliteit).
[img]http://www.wousa.nl/img003.jpg[/img]

w00ty

Geplaatst door w00ty (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nico3j8138 (0), 17 jaar geleden

Hallo bel eens naar van haelst dat is wel in belgie maar die kan dat ook verzenden en is heel goedkoop heeft misschien wel een occasie liggen.
003214840316

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.