Mazda 2 2004: Benzine pomp vervangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn brandstofpomp is defect, er komt wel stroom op bij contact aan. Onder de achterbank heb ik een luikje gevonden waar ik de stekker van de aansluiting op de tank kan verwijderen. Het luikje lijkt echter te klein en zit niet precies boven het schroefdeksel van de pomp. Weet iemand of ik de pomp via het luikje uit de tank kan halen of moet de tank onder de auto los gemaakt worden om de pomp te verwijderen?
Bijvoorbaat dank

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MX3 1.6 16v (0), 10 jaar geleden

Als je zelf zegt dat het luikje te klein is en niet boven de pomp zit, zou ik als ik u was, die tank er maar onder uit halen.

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

wat ik wel eens heb gedaan het gat groter gemaakt, en daarna een plaatje gemaakt en er overheen gezet met parkers, is sneller gebeurt

ptrustfull1 (50), 10 jaar geleden

Dank voor de reacties. Het moet inderdaad vanaf de onderkant. als ik het laatste advies eerder had, had ik inderdaad het gat groter gemaakt. Vanaf de onderkant is her niet zo moeilijk, gat is makkelijker. Jammer dat Mazda het gat niet groter heeft gemaakt, dachten ze dat hun pomp niet stuk ging. De pomp is inderdaad overleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 2 of stel zelf een nieuwe vraag.