Mazda Premacy: Dashboard verlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Sinds enige tijd branden 2 van de 3 lampjes bij mijn stuurverlichting niet meer. Daarbij is onlangs ook de verlichting bij het middenconsole uitgevallen. (airco , verw. etc.) heel irritant. weet iemand hoe je eenvoudig deze lampjes kunt vervangen. Peter.

waverenpss

Geplaatst door waverenpss (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Harald1980 (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je niet toevallig de dimmer op minimum staan....?

waverenpss (0), 14 jaar geleden

Harald, bedankt voor je reaktie maar dit is niet het geval. Normaal gesproken als je de dimmer op minimum hebt staan geeft het weinig licht. In dit geval brandt de middelste bij het stuur nog wel en links en rechts daarvan zijn uitgevallen. bij het middenconsole is verleden week ook alles uitgevallen. soortgelijk ooit eens met een opel gehad en toen diende het halve dashboard er te worden uitgehaald. ik zoek nu een manier (als die er is) deze makkelijk te vervangen. groet, Peter

ilspeed (0) PRO, 14 jaar geleden

Peter,

Het is een kwestie van plastic delen weghalen, even kijken waar er schroefjes zitten en even op internet zoeken. je kunt er in ieder geval niet zomaar en makkelijk bij!
De lampjes op zich zijn heel makkelijk te vervangen, die draai je er zo in of uit.
Een mooi klusje voor de vrije zaterdag middag of zondag.
Om je voor de middenconsole op weg te helpen de volgende link: http://www.ehow.com/how_5492398_radio-ou...

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.