Mazda 626: een heel raar probleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hoi,

Gisteren had ik vrij van werk en wou later in de dag ff naar de stad, rijden in mijn auto was heel normaal zoals altijd maar opeens zoeen 10km verder begon de auto heel erg te trillen/brommen. Zo iets heb ik nog nooit eerder gehad.

Kijk, de auto brommd heel erg dan heb ik het over de versnellings schakelaar de uitlaat en het stuur. De uitlaat brommd en blaast warme doorzichtige lucht dat naar benzine ruikt, het is doorzichtig lucht dat brommend deruit komt om de second krijg je zoeen knal lucht uit de uitlaat, verder brommd de auto heel erg voor en na schakelen bij warm en koud motor en als ik stil sta dan ook. Elke keer als ik van versnelling verander duurt het ff om op gang te komen hij trillt dan heel erg en blijft ook trillen en brommen. Constant non stop :C.

Ps als ik de motorbak open doe zie ik niets raars :S

Ik moet wel bij zeggen dat ik laatst zoeen 2 maanden terug de achter remschrijf en blokken heb laten vernieuwen.
Of dat wat hiermee te maken heeft ? Ik weet het ook niet.

Sombody help me pls

Leo007

Geplaatst door Leo007 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat er een cylinder niet meer mee werkt. Bougie, bougiekabel of bobine kapot.
Vernevel in het donker wat water bij draaiende motor over de bougiekabels, bobine enz. Zie je vonken? Dan die onderdelen vervangen.

Leo007 (0), 14 jaar geleden

Hoi,

Ik wou ff zeggen dat het probleem van mij is opgelost !! :D, oldford jij bent de beste !! jij mag blijven. Het lag inderdaad aan de bougie en bougiekabels deze warren niet meer goed.
Mijn auto is nu in de garage, straks heb ik hem weer zoals vroeger :D

Bedankt

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Mooi dat het opgelost is. Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.