Mazda 323: Electrische schema`s mazda 323

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 D RF

Hallo,

voor een Mazda 323 uit 1998 ben ik op zoek naar electrische schema`s is er iemand die mij daar aan kan helpen? Autodata en vivid geven allebei alleen schema`s van de abs en airconditioning.

Auto maakt ergens sluiting vanaf de zekering van het instrumentpaneel, zonder zekering kan ik niet doelgericht meten.

Alvast bedankt

reihe

Geplaatst door reihe (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (335) PRO, 14 jaar geleden

Kijk in Autodata even bij de BJ 2.2 D....misschien heb je daar iets aan?

mvg,
Hans.

reihe (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Hans

bedankt voor de snelle reactie.

Wanneer ik de 323 Bj kies heb ik wat betreft diesels alleen de mogelijkheid tot de 2.0 en de 2.0turbo. Ook bij de 2.0 turbo krijg ik alleen schema`s van de abs en airbags.
.
Staat hij in jou versie wel? Wij werken met de versie van 2009

Hans4040 (335) PRO, 14 jaar geleden

Inderdaad alleen abs en airbags..ik bedoelde eigenlijk dat de lokatie van de zekeringen er bij de BJ wel staat, misschien dat je er dan uitkomt?
Een schema heb ik helaas ook niet.


mvg,
Hans.

reihe (0) PRO, 14 jaar geleden

De locatie van de zekeringen had ik al gevonden, gaat me alleen meer om wat de kabel van het instrumenten paneel aanstuurt.

Dat boek zou inderdaad een optie zijn alleen jammer dat het slechts voor 1 auto is. Wij zijn een universeel bedrijf en investeren veel in uitlees apparatuur en alles wat daar mee samen hangt. Maar 1 boek wat slechts bruikbaar is voor 2 of 3 auto`s die we hebben lopen vind ik niet echt een goede investering. Ben al een tijdje op zoek naar een programma met schema`s van japanse/koreanse auto`s maar heb nog niks kunnen vinden. Bestaat zoiets wel?

Nico8119 (0), 14 jaar geleden

Heb je al bij de benzineversie gekeken? Waarschijnlijk is het schema grotendeels hetzelfde. In de vraagbaak staan wel (beknopt) de complete schema's. Dit boek is ook in de betere bibliotheek te vinden.

reihe (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb uiteindelijk via de dealer een boek mogen gebruiken. Probleem zat hem uiteindelijk op 4 plaatsen in de kabelboom. Klant is steeds zwaardere zekeringen gaan gebruiken. Begin oorzaak is waarschijnlijk het doorschuren van de kabelboom tegen een beugel voor bij de brandstofpomp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.