Mazda CX-5 2014: Electrische stoel

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: SH, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 129

De elektrische bestuurders stoel van mijn auto wil niet meer voor of achteruit omdat de korte aandrijfkabel stuk is. Omdat de stoel vrij ver naar achteren staat kan ik niet bij de achterste bevestigingsbouten om de stoel te verwijderen. Hierna zou ik de reparatie kunnen uitvoeren maar dat lukt dus niet. Wie weer raad?

Gr. Theo

Theo11354

Geplaatst door Theo11354 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda CX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 3 jaar geleden

Is er nog een stukje kabel bereikbaar waarmee je het mechanisme kunt laten werken , zo ja zet daar een accu boormachine op en je kunt alle kanten op.

Theo11354 (0), 3 jaar geleden

Het blijkt dat als je de stoel zo ver mogelijk omhoog zet, je er vanaf de achterkant bij kunt. Ik heb de motor en kabels verwijderd. De korte flexibele kabel is gebroken.
Voor nood heb ik een nieuw kort asje gemaakt en teruggeplaatst. Dat werkt, al geeft het wel een bijgeluid. Ga met de dealer overleggen of zo'n korte kabel te leveren is. De uitlijning van de aandrijfmotor is niet perfect vandaar dat een flexible kabel nodig is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda CX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.