Mazda 2 2011: Gerammel voorkant auto

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: ZY, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 75

Goedenavond,

Sinds een aantal maanden heb ik last van een gerammel aan de voorzijde van de auto. De rammel treed op wanneer er bijvoorbeeld op een klinkerweg word gereden of een drempel wordt genomen. Opvallend is dat als de rit begint er niet veel waarneembaar is maar als je een tijdje heb gereden bijvoorbeeld een half uur is het erger. Ook speelt de buiten temperatuur een rol. Als het weer boven de 20 graden is is het ook meer. De stabalisatorstangen en de schokbrekers hebben ze al gecontroleerd maar waren geen mankementen zo 123. Misschien dat iemand hier een tip voor heeft. Alvast bedankt!

Mazda2driver

Geplaatst door Mazda2driver (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MX3 1.6 16v (0), 7 jaar geleden

Wees eens wat duidelijker waar dat geluid vandaan komt ; links , rechts , midden , want nu kan het van alles zijn . Van bv je losse nummerplaat tot bv je radiator ophanging .

Mazda2driver (0), 7 jaar geleden

Ik heb het idee dat het geluid meer van de rechteras afkomstig is dan aan de linkerkant. Bij een oneffenheid of als ik over een putdeksel rijd hoor ik daar het meeste geklapper vandaan komen, en het geluid lijkt net alsof er dan beplating oid los aan het rammelen is.

Mazda2driver (0), 7 jaar geleden

Heb nog is even verder gezocht, er is iemand geweest van het forum die problemen had met getril van het stuur met remmen. Ook bij een bepaalde snelheid getril. Ook dat is bij mij het geval ook na 80000x balanceren nieuwe remblokken en schijven 2x. Met het vervangen van de draagarmrubbers zou dat verleden tijd moeten zijn, gaan we toch maar is proberen dan....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 2 of stel zelf een nieuwe vraag.