Mazda 323P 1.3LX: groene puntjes op de auto

Bouwjaar: 1997

Hoi,
ik heb een probleem met mijn mazda.
ik heb over de hele auto van die donkergroene pikkeltjes zitten, ook op de ramen. ik denk zelf dat dit verfspatjes zijn. ik dacht eerst dat dit hars van de bomen was, maar ik heb op de ramen met harsverwijderaar geprobeerd maar die dingen blijven gewoon zitten. ik heb ook al een stukje met commadant geprobeerd, en autowas maar ik krijg ze er met geen mogelijkheid af.

Als ik de auto laat polijsten, bij een poetsbedrijf zouden zij het er wel af kunnen krijgen??? of heeft iemand nog een ideetje???

Ik hoop echt dat jullie mij kunnen kunnen helpen want ik ben echt zo zuinig op mijn auto en ik wil die auto weer zo graag glad hebben.

alvast bedankt,

groetjes Patrick

hogeboom2

Geplaatst door hogeboom2 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

patrick..

wat je zou kunnen doen.. roer eens wat tinner door de commandant heen.. ( kan helemaal geen kwaad voor de lak ) gaat het op deze manier er nog niet af.. dan zal de auto idd, gepolijst moeten worden!

paul,

hogeboom2 (0), 18 jaar geleden

maar krijg je zoiets er met polijsten wel van af dan? is dat bijna zeker? want misschien laat ik hem dan wel polijsten dan gaan ook alle fijne krasjes die op de auto zitten een keer weg.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

niks is zeker op deze wereld!

ik weet ook niet wat er precies op de lak zit...( wat is het )

met het polijsten van de auto is ook nog niet gezegt dat jou probleem hier mee verholpen is!

ga eens informeren bij een poetsbedrijf..


paul,

hogeboom2 (0), 18 jaar geleden

ja dat is het probleem, ik weet niet wat het is. het lijken mij toch iets van verfspetters ofzo. die puntjes die op de ramen zitten kan er met mijn nagel wel afkrabben, maar dat ga ik niet op de lak proberen want dan krijg je alleen maar krassen. het zijn van die donkergroene puntjes. ik heb vandaag nog even met wax geprobeerd en sommige zie ik er wel vanaf gaan, maar die hele kleintjes blijven zitten.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

patrick...


probeer eens even met iets of wat tinner op een lap dit plekje plaatselijk weg te poetsen!

alleen om te kijken hoe hardnekkig of dat spul is!

paul,

hogeboom2 (0), 18 jaar geleden

ik heb al van alles geprobeerd, maar het gaat er niet gemakkelijk vanaf. ok er gaan wel wat van die dingen weg, maar die hele kleintjes blijven zitten. maar omdat het er nog wel vanaf kan gaan denk/hoop ik het er met polijsten vanaf te krijgen. ik heb het toch ook nog even geprobeerd met mijn nagel en ja als ik heel voorzichtig krab haal ik ze ook van de lak af. maar om nou de hele auto te doen met mijn nagel lijkt mij ook niet echt een succes. hehe ik ga morgen even langs bij een autopoetsbedrijf hier in de buurt.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer het eens met je TEEN nagels! deze zijn vaak net wat sterker hehehehe!

ik begrijp dus, dat je je niet verveelt deze vakantie! ;^)

paul,

hogeboom2 (0), 18 jaar geleden

hehe ja zou ik kunnen doen. ik ga nog even informeren voor een andere manier. in ieder geval bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.