Mazda 323F 1.6iGLX: Hoedenplank & garantie

Bouwjaar: 1990

Wie kan mij helpen met het volgende:

Ik heb sinds een maandje een mazda 323F, van 1990. Nu is die hoedenplank die daarin zit helemaal doorgebogen. Aangezien ik het wel fijn vind dat ik goeie muziek in de auto heb, wou ik de hoedenplank vervangen zodat ik daar de boxen in kan bouwen, mijn broertje heeft hierna gekeken en is bezig geweest om een hoedenplank te maken van MDF. Dit lukte niet. Hij zat dan met het probleem dat het niet paste als je de kofferdeksel omhoog deed en de hoedenplank mee ging. Weet iemand een alternatief??

Oh ja, nog even wat anders:
Zoals bekend heb ik deze auto nog maar net en binnen een paar dagen (met het eruit halen van de radio (die er nog in zat) kwam er rook uit (degene die de radio eruit heeft gehaald heeft al zeer veel radio's in- en uitgebouwd en aan hem kan dit dus niet liggen). De eerste tegenvaller (en was net blij dat ik mijn vorige probleemauto...FORD ESCORT kwijt was) en na het bekijken van de bekabeling bleek dat er veel draden aan elkaar vast zaten. Tijdens het bekijken kwamen we een sticker tegen van een startonderbreker. Deze heeft er dus ingezeten en ook op het dashboard zit nog een kleine aansluiting van een startonderbreker. Na gebeld te hebben met de occassiondealer werd ons verteld dat er nooit een startonderbreker in had gezeten en dat er wat verkeerd gegaan was bij het eruit halen van de radio...dus met andere woorden eigen schuld. Inmiddels heb ik dus al ruim 4 weken die auto en heb er ongeveer 3 dagen plezier van gehad. Wat kan ik doen om toch in het gelijk gesteld te worden en mijn garantie te krijgen??? (heb 3 maanden gekregen behalve op motor en versnellingsbak!)

Mazda323F1990

Geplaatst door Mazda323F1990 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 20 jaar geleden

kwam de rook uit de radio?
en waarom moest de rado eruit?

Hoedenplank:
draai de hoedenplank om en plaats de mdf plaat aan de onderkant van de hoedenplank dit zorgt voor genoeg stevigheid en het is niet zichtbaar.
succes max:)

Mazda323F1990 (0), 20 jaar geleden

BEDANKT voor je reactie!!! :D De rook kwam achter de radio vandaan bij de bedrading! De radio moest eruit omdat de radio die er toen inzat een kapotte cd-speler had en ik een compleet set heb (dus radio, en 4 speakers) van de X-ploid serie) die ik er graag in wilde hebben! Hoedenplank probleem is inmiddels opgelost op de sloop was er nog 1 die al hout eronder had zitten! En deze draait is prima! :D

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.