Mazda 626: holt lampje knippert automaat schakelt niet goed

Bouwjaar: 1992

Het volgende probleem doet zich voor. Soms gaat na enige tijd op het dashboard het hold lampje knipperen. De auto wil dan niet meer wegrijden vanuit de 1 en soms ook niet meer naar de 4. Soms is er dagen niets aan de hand, soms verdwijnt het probleem ook als de auto warm wordt. Uitlezen bij de dealer leverde niets op. Olie is goed van kleur. Wie weet raad.

autokoning

Geplaatst door autokoning (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

daniel1913 (0) PRO, 18 jaar geleden

een knipperend hold lampje duidt op een storing in de bak. Er moet een storingscode zijn opgeslagen in de ecu. UItlezen moet gebeuren met een speciale tester voor de automatische bak, niet met de wds tester. Storingscode zijn te wissen door de min kabel van de accu 20 sec los halen en een aantal keer op het rempedaal te drukken.

alexgtr (0), 14 jaar geleden

zou dit ook kunnen zijn bij een 323 hb uit 92 daarvan knippert ook het hold lampje .2 maanden geleden neer gezet vanuit spaanse polder naar maasland gereden geen knipperend lampje, en gisteren na een tijdje gestald te hebben gestaan weer wezen rijden en het lampje knippert nu dus .

bunky (0) PRO, 14 jaar geleden

dynamo laadtspanning verkeerd geeft ook dit probleem.. bijvoorbeeld 16 volt dan krijg je knipperend lampje en niet rijden in 1 en 4. heb ik gehad bij 626 GF model

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.