Mazda PREMACY: Lampje

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: FP, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 74

Sinds vorig jaar en mazda premacy uit 2005. Nu gaat er iedere keer een lampje branden. Het emissie lampje. Ook hapert af en toe de motor. Voornamelijk tussen de 1e en de 2de versnelling. Uit laten lezen maar daar is niets uit gekomen. Wel een flesje injectie reiniger er in gegooid. Ik word er echt heel nerveus van. Wie heeft er en idee

Mirandabos

Geplaatst door Mirandabos (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1970) PRO, 8 jaar geleden

Waar en waarmee is hij uitgelezen , het branden van het emissielampje laat een foutcode opslaan , vreemd dat er dan niets in staat bij het uitlezen.
Bobine/bougie/valse lucht , is een mogelijkheid.
Zou er niet te lang mee doorrijden , dit soort storingen kan ernstige/dure gevolg schade opleveren aan bv. de katalisator.

Mirandabos (0), 8 jaar geleden

gm Kaleido,

de auto is uitgelezen bij een willekeurige garage, ik neem aan met de juiste apparatuur. een garage waar ik wel vaker kom. Bobines zijn nagekeken, is niets mis mee. die waren schoon en heel. op dit moment is het lampje uit, maar is het stotteren er nog wel. ik heb er wel een flesje injectiereiniger in gegooid, maar weet niet hoe lang het duurt voordat dit gaat werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.