Mazda Premacy: Lampjes dashboardverlichting

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Geachte forumleden

Ongeveer 2 weken geleden heb ik gevraagd of iemand wist of het mogelijk was om zelf de lampjes te vervangen van het dashboard, maar helaas nog geen antwoord gehad.
Het zit zo, alleen de snelheidsmeter is nog voor de helft verlicht, de benzinemeter, de temp.meter en de toerenteller zijn in de avond niet meer te zien.
Hoe ga ik te werk, en is dit veel werk om zelf te doen ?

toma

Geplaatst door toma (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ulbert (0), 8 jaar geleden

hallo ik heb even een foto bekeken ik zie dat er 2 schroefen zitten in die ronding van het dashboard die gewoon losdraaien en voorzichtig eruit halen pas op met het losmaken want de rest zit erin geklikt zorg dat je de punten niet afbreekt gewoon goed denken voor je het loswrikt , dan zie je dat de unit met 4 schroefjes vast zitten die los halen en je tilt zo de unit eruit in de achter kant zie je wel de lampjes zitten kun je gewoon een kwartslag draaien en eruit halen meestal zit er zo condoompje erom heen in de kleur bij mij dus groen ik heb gewoon alle lampjes vervangen plus die rubbertjes , ik heb zelf een 626 van 2002 en daar hebt ik het gewoon ook zelf gedaan bij mij zaten er 2 verschillende maten in en ben gewoon naar een goede automatrialen gegaan en daar het spul op gehaald ben je rond de 7 /10 euro toch wel klaar het stelt echt niks voor hopelijk heb je hier wat aan

toma (0), 8 jaar geleden

Heb de lampjes vandaag vervangen, ging redelijk snel, bedankt voor jou antwoord !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.