Mazda 626: mazda

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 cc

hallo luitjes ik hem een andere mazda gekocht een van 10-09-1997 met gf moter dus nieuw type mijn vraag is, zit daar wel een interrieur vilter voor de airco in zo ja waar zit hij ook heb ik een mail gestuurt over mijnkachel disply daar brand de verlichtig niet van, dat is lastig in het donker, het loshalen om bij de lampjes tekomen is een rot klus je moet de radio uitbouuwn dan je handschoenen kasje losklikken dan kan je de drie kabeltjes losklikken dan pas kan je het er uit schuiven, dan moet je de airco en achteruit verwarming schakelaars er uit trekken dan pas kan je bij de lampjes, maar daar heb ik wat op gevonden je pakt een horloge schroenvendraaier superklein je haald voor zichtig die airco en ruitvermarming stikker los je pakt een goede pincet trekt de lampjes er uit en doe voorzichtig met een pincet een nieuw lampje in kost weinig tijd tien minuten werk anders ruim een uur groetjes joop aalders.

j.aalders

Geplaatst door j.aalders (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kasperht (0), 17 jaar geleden

Er zit een interieurfilter direct voor de verdamper: haal het handschoenenvakje (nog een keer) weg: je ziet nu de verdamper zitten met ervoor de ruimte voor het filter. Aan de onderkant zit een vleugelmoertje dat je losdraait, dan dekseltje loshalen en filters eruit (zitten er 2 parralel in). Bij nieuwe filter erin degene met de foamrand als eerst, met de foamrand het verst weg, anders gaan de 2 delen van het filter aan elkaar plakken en krijg je ze er maar moeizaam uit de volgende keer...

PS, voor het stukje over verlichting: misschien handig om dat toe te voegen als antwoord bij de vraag die je daar eerder deze week over gesteld hebt, zodat als later iemand dat probleem zoekt de oplossing erbij kan vinden!

j.aalders (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de tip van de filter wat die verlichting betreft zal het op de vorige vraag er bij zetten
groetjes j.aalders

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.