Mazda 323F: Mazda heeft geen vermogen meer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: ZL, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 65

2 weken geleden reed ik over de snelweg toen begon de auto te stotteren .kon wel gas geven maar hij kwam niet meer vooruit langs de kant van de weg gezet en de ANWB gebeld die kwam na 20 min en ben gesleept naar een tankstation. waarna ik de auto gewoon weer kan starten en ben thuis gekomen.3 dagen later weer hetzelfde probleem geen vermogen meer en het starten van de auto lukte pas toen ik 10 min stil stond weer naar huis gereden.ben naar een garage geweest daarvoor die hebben de bougies vervangen want die waren inderdaad verrot. dus mijn vraag is waar zou het aan kunnen liggen dat die ineens vermogen verliest (stil staat) . LMM of de brandstof filter?

januitvelp

Geplaatst door januitvelp (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Heeft de gargae hem ook uit gelezen? Geen vermogen kan veel oorzaken hebben : lmm, brandstof druk, injectoren enz enz

Mvg diagnoseoplocatie.nl

januitvelp (0), 7 jaar geleden

nee nog niet er zit wel een garage bij mijn in de buurt die dat kan maar die is tot half augustus gesloten in verband met vakantie en ik durf geen eind er mee te rijden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.