Mazda 626: Mijn Mazda 626 rijdt op G3 gas en benzine tegelijk

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Mijn mazda 626 rijdt momenteel op gas en benzine tegelijk. Mijn vriend die automonteur is begrijpt niet hoe dat mogelijk is. Hij kan het dus niet vinden. Ik kan je vertellen dat hij zeer belabbert loopt. Kent iemand mischien dit probleem, zo ja hoe is dat te verhelpen.
m.v.g. Frans

rerina

Geplaatst door rerina (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

paddo (0), 16 jaar geleden

test alle kleppen eens zowel van benzine afsluiter als van gasafsluiter. Denk dat 1 defect is.

gr paddo

Laurens6460 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je overschakelt op gas zal de lpg computer de benzine injectoren onderbreken. als dit niet gebeurt zal waarschijnlijk je lpg computer defect zijn.

Jack T (0) PRO, 16 jaar geleden

Om zeker te zijn dat die op beide brandstoffen loopt,: laat um op LPG lopen en trek het benzinepomprelais eruit (hoofdzekeringkast), en/of laat um op benzine lopen en trek de gasafsluiter los. In beide gevallen zal ie goed moeten gaan lopen, zoniet dan.....................)iets anders!!!!

Gr. Jack

Tiemen11426 (0), 16 jaar geleden

Hoi,

Ik weet niet of het probleem al is opgelost, maar ik heb dit bij mijn Kia ook gehad ( ook Mazda motor )
Het probleem was dat de lpg computer de benzine injectoren niet deed onderbreken, dit kwam door een slecht contakt in die kabel.
Welke merk LPG heb je in de auto ??

jan4911 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=rerina]Mijn mazda 626 rijdt momenteel op gas en benzine tegelijk. Mijn vriend die automonteur is begrijpt niet hoe dat mogelijk is. Hij kan het dus niet vinden. Ik kan je vertellen dat hij zeer belabbert loopt. Kent iemand mischien dit probleem, zo ja hoe is dat te verhelpen.
m.v.g. Frans[/quote]
Waarschijnlijk de drukregelaar van de benzine (op injector-rail) defect. Laat benzine door via vacuumaansluiting naar inlaat

jan4911 (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijlijk de benzinedrukregelaar defect. Laat benzine door via vacuumaansluiting naar inlaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.