Mazda 323: motor is traag

Bouwjaar: 2002

Ik heb in de werkplaats n 323 fastbr mot code B3.Probleem is de auto stoot met kracht zetten.Lamda-sensor vervangen het zelfde.Slang luchtfilter los motor laten lopen ingespoten met carbreiniger het gestoot was n stuk minder.distributie OK.Maar er is mee te rijden tot 4000 toeren taager dan normaal.bobines 2x kan ik niet meten.Ik hoop dat een van jullie me verder kan helpen!!! MVRGT THEO

theo geense

Geplaatst door theo geense (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stevendochy (0) PRO, 18 jaar geleden

Probeer even luchtmassameter te reinigen of omwisselen met ander. Anders even snel klepspeling controleren. Dit zijn wel geen racewagens hoor.
Met die bobijnen zijn wel es problemen maar dan draait ie op 3 poten dus had je wel ondervonden

theo geense (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt,ga ik proberen!!! Groet Theo

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb wel eens iets vergelijkbaars gehad met een Daihatsu Applause, bleek de brandstof te zijn. Of ie nou te oud was of dat er iemand in ge... had, weet ik niet meer.

Laurens6460 (0) PRO, 18 jaar geleden

De bobines zijn slecht van deze autos mazda heeft er een terug roep actie gedaan, ga na of deze toen vervangen zijn P.S luchtmassameter gaat nooit stuk bij een mazda

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.