Mazda CX-5 2012: Schakelt niet uit

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: PE, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 118

Mijn auto wil soms niet uit. Ik krijg de melding; 'zet keuzehulp in P' en het mediascherm blijft aan, alles op het dashboard is uit. Ik moet de auto opnieuw starten, de pook verplaatsen naar een andere stand, terug naar de P en dan gaat ie uit en soms ook niet, en moet ik dit nog 3 keer doen.

hanmin

Geplaatst door hanmin (55) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda CX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (800) PRO, 1 maand geleden

Eerst maar eens met dealer(gekijwaardige) apparatuur alles uitlezen voor een zoekrichting. Kan zomaar een module bij de keuzehandel defect zijn, maar dat moet je niet gokken.

    Heb ergens in een forum gelezen dat het een module onder de poke kan zijn, ik heb nou ook de zelfde probleem, weet jij onderhand al wat het is - Rustyskipper (5), 1 maand geleden
    Rustyskipper ik heb nog niet verder onderzocht. Ik ben momenteel in Spanje dus even langs een garage is wat uitdagend omdat veel echt alleen Spaans spreken. Ik had ook ergens gelezen en ook op YouTube gezien dat het een module onder de poke kan zijn - hanmin (55), 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda CX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.