Mazda 323: Slaat soms heel moeilijk aan

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 I

Deze motor slaat op ongeregelde momenten niet aan af loopt dan heel beroerd bougies verdeelkap en kabels zijn goed en ook niet gevoelig voor vocht is er toevallig een storing die veel voorkomt of wat dikwijls stuk gaat dan kan ik gericht zoeken als de fout bij mij voordoet.
bedankt Techneut 11280

Techneut11280

Geplaatst door Techneut11280 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

necfan (0) PRO, 14 jaar geleden

zit er een achteraf ingebouwde startonderbreker op zo niet zoek het dan in de ontsteking verdeler komt wel eens voor namelijk

Techneut11280 (0) PRO, 14 jaar geleden

necfan bedankt er zit geen startonderbreker achteraf ingebouwd, ik ga er morgen een aantal keer meeop pad om te kijken of de storing bij mij voordoet.

JoostDoornenveld (0), 14 jaar geleden

Hoogstwaarschijnlijk de bobine kapot.

crazy (0) PRO, 14 jaar geleden

de stroomverdeler zelf gaat ook weleens kapot

bij somige modellen kan het moduletje uit de stroomverdeler apart vervangen worden bij andere de complete stroomverdeler te vervangen

groeten steven

Techneut11280 (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo heb de verdeler uitgewisseld ook is losse modul vervangen( deze zit niet in de verdeler) maar na 3 dagen is de storing weer terug en precies hetzelfde, word toch wel lastig nu. zijn er nog andere reacties?
Techneut11280 Bedankt.

crazy (0) PRO, 14 jaar geleden

is het een injectiemotor?

heb ook al eens voorgehad dat de benzinepomp (in de benzinetankk bij een injectie) hapert en/of slecht contact heeft aan de stekker dus mischien eens een andere benzinepomp proberen (deze zijn vrij eenvoudig te vervangen en bevind zich onder de achterzetel)

zijn de bougiekabels al eens vervangen of enkel getest want soms durven deze doorslaan en op andere momenten perfect werken!

groeten steven

JoostDoornenveld (0), 14 jaar geleden

Probeer de bobine eens!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.