Mazda 323: startproblemen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

hey daar.weet iemand wat mijn probleem is?ik heb een mazda 323 1.6 f uit 1992.we hebben hem 1 maand nu.toen we hem particulier kochten was de benzinetank bijna helemaal leeg.toen heb ik m volgetankt.daarna begon hij kuren te krijgen.meestal start hij wel en dan hebben we geen problemen.maar als hij eventjes heeft stilgestaan wil hij niet meer rijden.de lampjes doen t wel en geven ook geen defect aan,alleen rijdt hij dan niet.dan moet ik 2 tot 5 x opnieuw contact maken en dan gaat hij weer,wel houdt ie wat in[alleen in de 1 ste en 2de versn.].ik ruik geen benzine dus hij staat niet verzopen,maar hij geeft zwarte uitlaatgassen.we hebben er injectorenreiniger ingedaan[2x],maar dat helpt niet veel.verder hebben we naar de filters gekeken,die zijn ok.als hij eenmaal rijdt valt hij niet stil.het is echt bij t starten.er is naar het verdeelhuis gekeken,maar daar lijkt niet zoveel mis.zou t electronische storing kunnen zijn?groeten uit axel

enzo2004

Geplaatst door enzo2004 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

ja dat zo zeer goed kunnen laat de storingen eens uitlezen en als daar niks uit komt laat de temperatuurvoeler eens controleren.

groetjes jan.

enzo2004 (0), 15 jaar geleden

ik ga daar eens achter kijken.bedankt voor de tip Jan,ik hoop dat t dat is.ik laat t wel lezen.groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.