Mazda : STEEKASHOESEN VERVANGEN

IK HEB EEN 323 STATION 1.6i GL VAN 93,
(DIT IS HET MODEL TOT 89)
IS HET MOEILIJK OM HIER DE HOESEN VAN TE VERVANGEN.
WAAR MOET IK OP LETTEN,
EN BEN IK NOG SPECIAAL GEREEDSCHAP NODIG?

HILCO4567

Geplaatst door HILCO4567 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee hoor Hilco, dat is heel eenvoudig. Wat wel vast kan zitten is de fusee. Besteed daar even aandacht aan. Schoonmaken en inspuiten met goeie kruipolie is een pre. Homokineet uit wielnaaf kan soms ook heel vast zitten, ook weer goed inspuiten.
En monteer aub geen plastic bandjes om de ashoes! Gebruik liever de originele die bijgeleverd worden anders ligt ie over een maand er weer af.
Veel succes en meld de progress ff!

Sytze

HILCO4567 (0), 18 jaar geleden

BEDANKT VOOR JE REACTIE SYTZE, MORGEN GAAT HET GEBEUREN. MOET JE TROUWENS ALS JE DE BUITENSTE HOES VERVANGT DE HELE AS ER UIT HALEN? IK HEB DIT OOIT EEN KEER BIJ EEN NISSAN GEDAAN, BIJ DAT TYPE KON HET NIET ANDERS

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

TIP; laat de fusee vast zitten en demonteer de 2 horizontale bouten uit de schokdemper!!!!!!

HILCO4567 (0), 18 jaar geleden

project geslaagd, was echter geen eenvoudige klus, de homokineet zat zo vast dat ik via via iemand heb benaderd die deze er voor me heeft uitgetikt (naar dat ik ze volledig had gedemonteerd), daarna was het inderdaad niet zo heel moeilijk.
tip van Jack (bedankt) maar dat kon niet, ik heb met een poulie-trekker geprobeerd de kineet uit de wielnaaf te persen, als dit was gelukt dan had ik (denk ik) de fusee kunnen laten zitten.
't is nu even afwachten of de versnellingsbak niet lekt of dat er alsnog nieuwe keringen in moeten. (zit weer olie in, lijkt goed)
al met al een pittige klus waarvoor ik bij deze mijn goede vriend
RITCHIE hartelijk wil danken voor de geweldige ondersteuning/samenwerking. afz.Hilco

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

Zo`n vriend moet je in ere houden," een flesje bier misschien"!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Overig of stel zelf een nieuwe vraag.