Mazda Premacy: Storing richtingaanwijzer in "uit"-stand

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo,

Het probleem is dat mijn richtingaanwijzer in de "uit"-stand een constant geluid maakt alsof de richtingaanwijzer is ingeschakeld echter met de snelheid alsof er een lampje defect is (dus sneller). Er zijn echter geen lampjes defect en hij werkt naar links en rechts verder prima. Het begon met wat irritante natikjes bij gebruik van de schakelaar maar nu blijft hij dus constant tikken.

Ik zou graag willen weten wat het probleem veroorzaakt (schakelaar, relais???). Verder zou ik dan willen weten waar het onderdeel zit, hoe het er eventueel uit ziet en hoe ik er dan bij kom (bv achter dashboard) om het te vervangen.

Alvast bedankt voor de moeite.

Zmook

Geplaatst door Zmook (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nico8119 (0), 13 jaar geleden

Dat had ik ook met mijn 323 van eind '99. Het is bij mij vanzelf weer opgehouden sinds ik via de Duitse Ebay een andere richtingaanwijzer heb gekocht en in de la heb gelegd.

Als je even een klein beetje met het hendeltje heen en weer gaat, dan zou het tikken ook moeten stoppen. Als het bij mij weer terug komt, dan ga ik de hendel vervangen.

Zmook (0), 13 jaar geleden

Hoi, zou mooi zijn als het ook weer vanzelf stopt. Alleen is het helaas alleen maar erger geworden de laatste tijd. Misschien moet ik ook maar een richtingaanwijzer in de la leggen. Weet je zeker dat het aan de richtingaanwijzer ligt en niet aan een of ander relais?

In ieder geval bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.