Mazda : Toerenteller inbouwen

Hoi mazda specialisten,

Ik ben in het bezit van:

Mazda 323 Iris
1.3 GL (bf-motor)
BJ 89

Dit type mazda komt uitgerust met of zonder toerenteller, geloof ik. Momenteel heb ik het teller huis zonder toerenteller. Kan ik gewoon en tellerhuis van het zelfde type installeren met toerenteller? Is er al een kabel van de bobine doorgetrokken of moet ik dit zelf nog doen?





boomshiko

Geplaatst door boomshiko (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kasperht (0), 18 jaar geleden

Dan moet je even kijken of er een draad van je bobine naar je tellerhuis loopt. Hierover wordt het signaal voor de toerenteller gegeven. Je zou hem anders ook zelf kunnen aansluiten (op de - aansluiting van de bobine).

boomshiko (0), 18 jaar geleden

Hoi Kasper, bedankt voor je reactie. Vandaag nieuw tellerhuis geinstalleerd en de toerenteller werkt perfect. Mazda heeft alle bekabeling al liggen, dus dat scheelde een hoop geklooi.

Nogmaal bedankt.

kasperht (0), 18 jaar geleden

Mooizo! Dat scheelt een boel gedoe idd.

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

thats MAZDA

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Overig of stel zelf een nieuwe vraag.